Bedden

Bedden maak ik in verschillende modellen op maat; een bak op de grond, op poten, strak tussen de muur, een hoogslaper, een bedstede, met lades aan de onderkant, in de vorm van een hut. U ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos! Het is tevens mogelijk om een bestaand bed om te bouwen tot hoogslaper.

U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, zoals MDF, Vuren, Okoume, Underlayment of steigerhout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. Ook beslist u zelf of u een onbehandeld bed wilt hebben of dat ik deze voor u schilder of in de white wash zet. Zo hebt u altijd zelf de prijs in de hand.

Ook voor dieren kan ik bedden maken. Zo ziet u op de foto een hondenmand van MFD, afgelakt in hoogglans wit. Diverse maten en modellen zijn hier mogelijk, net als de diverse houtsoorten. Ook kunt u er voor het gemak wielen onder laten plaatsen.

Neemt u gerust contact met mij op voor een prijsopgave.


Via marktplaats in contact gekomen met Herman. Samen de wensen doorgenomen en het resultaat is een schitterend meubel precies zoals het moet zijn. Dank je wel voor de service
,