Keukens op maat

Keukens op maat, hiervoor kunt u ook bij MaatHout terecht. Ik maak de keukens van diverse houtsoorten, waaronder steigerhout, MDF, Underlayment of juist massief hout. Ook kan ik deze keukens voor u aflakken in vele gewenste kleuren.

Wilt u geen volledige keuken op maat laten maken, maar slechts een gedeelte? Ook dat is mogelijk. Zie bijvoorbeeld de foto’s van de bijkeukens en de steigerhouten bovenkastjes.

Samen met u bespreek ik uw wensen en zullen we komen tot een tekening en prijsopgave van uw droomkeuken.

Naast keukens maak ik ook houten buiten keukens op maat. Er zijn diverse modellen mogelijk en indien u wenst plaats ik er apparatuur of een wasbak met kraan in.

Op de foto’s ziet u bijvoorbeeld een buitenkeuken en een grote tafel die u bij de buitenkeuken kunt gebruiken. Deze zijn gemaakt van gebruikt steigerhout, maar desgewenst kan ik deze ook van een andere houtsoort maken. Deze keukens kunt u bewerken met olie of lakken, zodat deze makkelijk schoon te houden is.

De prijs is geheel afhankelijk van het model, de maatvoering, de houtsoort en de eventuele apparatuur.

Neemt u contact op voor een prijsopgave.


We hebben bij Herman een tuintafel laten maken. Uitstekende kwaliteit en prima afwerking. Verder goed advies wat maat en hoogte betreft. Herman weet waar hij het over heeft. Prima prijs en ook nog thuis afgeleverd! Bedankt!
,