Over MaatHout

Zoekt u een creatieve  en handige timmerman?

U kunt mij inhuren voor grotere opdrachten. Denk aan timmerwerk bij nieuwbouw en woningrenovaties. Ook ben ik inzetbaar voor het bouwen van tuinhuizen en tuinpoorten.

Persoonlijke benadering, creativiteit, vakmanschap, goede kwaliteit en zeer veel ervaring in de ambachtelijke branches op diverse werkniveaus zijn belangrijke kenmerken die ik meeneem in mijn werk.

 

 

Neemt u gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.


Voorwaarden

Algemene Voorwaarden MaatHout Artikel 1 - Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door MaatHout, hierna...
Herman heeft bij mijn thuis afgelopen periode naar volle tevredenheid veel mooi vakmanschap laten zien. Plafond hoge deuren heeft hij gemaakt, een inbouw kledingkast, de berging heeft hij perfect afgetimmerd met deurtjes, een kastenwand en een ombouw om de was- droogmachine gemaakt. Een kapstok op maat heeft hij gemaakt en diverse spiegels en lampen opgehangen. Hij is een kei in creatieve oplossingen bedenken en uitvoeren. Zo heeft hij keukenlades die niet open konden a.g.v plinten vervangen voor kastjes. Werkt nauwkeurig en is flexibel. Betrouwbaar, hard werken, vakmanschap, betrokken, servicegericht zijn allemaal kenmerken die hem kenmerken.
,