Over MaatHout

Zoekt u een creatieve  en handige timmerman?

U kunt mij inhuren voor grotere opdrachten. Denk aan timmerwerk bij nieuwbouw en woningrenovaties. Ook ben ik inzetbaar voor het bouwen van tuinhuizen en tuinpoorten.

Persoonlijke benadering, creativiteit, vakmanschap, goede kwaliteit en zeer veel ervaring in de ambachtelijke branches op diverse werkniveaus zijn belangrijke kenmerken die ik meeneem in mijn werk.

 

 

Neemt u gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.


Voorwaarden

Algemene Voorwaarden MaatHout Artikel 1 - Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door MaatHout, hierna...
MaatHout heeft voor mijn restaurant Brunchroom de tafels en werkbar gemaakt. Het resultaat is prachtig! Wat ik vooral prettig vond aan de dienstverlening van Herman, is dat hij meedacht in het ontwerpproces en daarbij vanuit zijn kennis en ervaring praktische tips gaf om zo tot het beste resultaat te komen. Naast het uiterlijk van de tafels was bijvoorbeeld hygiëne een belangrijk punt, waardoor we verschillende soorten hout hebben bekeken en onderzocht. MaatHout ging voor mij als klant net dat stapje verder dan de grote partijen en heeft zich keurig aan iedere gemaakte afspraak gehouden!
,