Loungebanken

Loungebanken op maat zijn verkrijgbaar in zeer vele maten en modellen. De loungebanken zijn standaard 60 cm diep en hebben een standaard zithoogte van 45 cm, zodat deze ook goed te gebruiken zijn bij een eettafel. Uiteraard kunt u deze maten geheel naar wens aanpassen. De meeste banken zijn gemaakt van steigerhout, maar u kunt ook kiezen uit hardhout of geïmpregneerd hout voor een nog langere levensduur!

U kunt kiezen voor open loungebanken met ruimte tussen de planken. Deze banken geven een ruimtelijk effect in uw tuin of op uw balkon. Ook kan ik dichte loungebanken maken of banken die u wisselend in een speelse opstelling neer kunt zetten.

Voor de speelse opstelling maak ik gebruik van een rechte bank, waar u hockers aan kunt schuiven. Deze hockers kunt u ook weer los als poef of tafel gebruiken.

Wenst u een ander model loungebank? Opbergruimte? Geen probleem! In overleg ontwerpen wij samen het gewenste model. Ook kunt u zelf een tekening of foto aandragen.

Ook kunt u loungebanken bestellen met een lounge- en actieve zit, waarbij de ene kant een zitdiepte heeft van 60 cm om te loungen of voor lange personen. De andere kant van de bank heeft een zitdiepte van 40 cm voor een actieve zit of voor personen met korte tot normale beenlengte.

Neemt u contact op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.


MaatHout heeft onze bedrijfsauto's voorzien van bedrijfswageninrichting en dubbele vloer. Onze werknemers kunnen nu efficient werken. De werkzaamheden zijn keurig volgens afspraak uitgevoerd voor een zeer concurerende prijs. Greuters bv schilderwerken en bouwkundig onderhoud te Duiven
,